Original - Zeleni sok od žita

Original - Zeleni sok od žita

2.500 RSD
* Cene su izražene sa PDV-om
Šifra proizvoda: 001

Imunitet, vitalnost! Dodatna snaga prirode koja nam uvek dobro dođe! Zeleni sok od Spelte podiže energiju i pomaže da se osećamo mlađe i vitalnije.

 • Hladnoceđeni matični sok od klica i mladih listova organske pšenice (Spelta)
 • Sadrži prirodne vitamine, minerale i hlorofil, sačuvane brzim zamrzavanjem
 • Pomaže alkalizaciji tela, jača imuni sistem i pruža vitalnost organizmu
 • Sladunjavog, blagog, osvežavajućeg ukusa
 • Pakovanje sadrži 36 zaleđenih kuglica
 • Bez glutena
  Bez glutena
 • Laboratorijski ispitano
  Laboratorijski ispitano
 • Bez dodatog šećera
  Bez dodatog šećera
 • 100% prirodno
  100% prirodno
 • HACCP standard
  HACCP standard
 • Bez konzervansa
  Bez konzervansa

Istorija Spelte

Istorija Spelte

Spelta je stara vrsta pšenice o čijim su benefitima pronađeni zapisi i u Svetom pismu. Vremenom je njena upotreba zanemarena, da bi šezdesetih godina prošlog veka dr En Vigmor ponovo skrenula pažnju na njenu važnost. U cilju poboljšanja sopstvenog zdravlja ona je počela sa uzgojom pšenice Spelta, od koje je napravila ovaj čudesan napitak. U saradnji sa više lekara osnovala je Hipokratov zdravstveni institut, gde su istraživali na koje načine Zeleni sok od žita utiče na organizam.

Zeleni sok od Spelte podiže energiju i pomaže da se osećamo mlađe. Detaljnije o pozitivnom dejstvu u zvaničnim podacima Hipokratovog zdravstvenog instituta.
 

Ne obećavam, da će Vam Zeleni sok od žita dati besmrtnost, ali od njega ćete se osećati vitalnije jer prečišćavanjem krvi i obnavljanjem ćelija usporavate i proces starenja.

Dr. En Vigmor

Šta je zeleni sok od spelte?

Zeleni sok od Spelte je sladunjav sok koji se dobija hladnim i sporim ceđenjem mladih klica i listova pšenice Spelte. Ovako dobijen sok je bogat prirodnim vitaminima, mineralima, hlorofilom i enzimima, koji umornom telu daju energiju. Napitak je namenjen kao podrška zdravoj ishrani. Ima drugačije dejstvo na svaki organizam. Da bismo telo održavali u dobrom stanju neophodno je da mu damo sve hranljive materije koje svakodnevno trošimo. Koristan je i zbog svog osvežavajućeg i podmlađujućeg dejstva. Dobra je dopuna ishrani sportista kao i dijetalnoj ishrani. Pomaže kod alkalizacije tela.

Ljudi koji su se zainteresovali za ovaj napitak su svoja lična iskustva podelili u knjigama i medijima, ali ipak je najbolje da uzmemo čašu ovog napitka i da se uverimo sami.

Zašto Zeleni sok od spelte?

Zašto Zeleni sok od spelte?

Ovaj napitak sadrži balans prirodnih VITAMINA koje telo može iskoristiti u velikoj meri. Zeleni sok od Spelte je izvor C, B i K vitamina. U savremenom svetu velika je potreba za dodatnim unosom vitamina zbog lošeg kvaliteta namirnica, konzumiranja alkohola, nedostatka sna i unosa velikih količna kafe, što sve utiče na naš organizam.

Zbog visokog sadržaja ENZIMA dr En Vigmor ovu biljku je nazvala "rudnikom enzima".

Zeleni sok od žita sadrži različite minerale i mikroelemente, kao što su MAGNEZIJUM, CINK, GVOŽĐE, MANGAN, SELEN i mnoge druge. 

Jedan od glavnih sastojaka je HLOROFIL koji, osim što Zelenom soku od pšenične trave daje boju, daje našem telu velike količine kiseonika i stvara baznu sredinu. Zato ga nazivaju tečnim kiseonikom. To je prirodni antioksidant. Hlorofil nije vitamin, ali je važan u optimalnoj ishrani. ANTIOKSIDANTNO dejsto štiti organizam. Svakodnevni je izvor proteina.
 

Način upotrebe

 1. Za pripremu zelenog soka od žita koristiti staklenu ili plastičnu čašu
 2. Na zaleđene kuglice nasuti negaziranu flaširanu vodu sobne temperature
 3. Mešati nemetalnom kašikom
 4. Pripremljeni zeleni sok popiti u što kraćem roku
 5. Detaljno uputstvo za upotrebu možete naći u ambalaži