Energija! Vitalnost! Spelta Vita proizvodi!
Informacije i naručivanje: +381 61 575 3699

O nama

Porodična manufaktura koja se nužno stvarala i koja nastavlja rad punom parom i pozitivnom energijom počev od 2007. godine

O nama

O nama

zeleni sok1

Mi smo porodična manufaktura sa Palića. Od 2007. godine bavimo se proizvodnjom Zelenih sokova od žitarica. Dugogodišnjim iskustvom i predanošću postigli smo neverovatne rezultate i stekli poverenje naših potrošača. Naša misija je proizvodnja proizvoda vrhunskog kvaliteta namenjenih očuvanju zdravlja i vitalnosti organizma, po meri naših potrošača. Prošlost nas je naučila koliko je neophodno promeniti svoje životne navike kada naše zdravlje krene nizbrdo. Važno je vratiti se prirodi i iskoristiti njene darove za ishranu.

Zeleni sokovi su domaći proizvodi, koji sadrže sastojke vrhunskog kvaliteta iz prirode. Naši proizvodi od početka proizvodnog procesa prolaze različite analize i testove od strane akreditovanih laboratorija i ispunjavaju standarde najvišeg kvaliteta. Da postignemo najbolji kvalitet proizvoda u procesu proizvodnje koristimo najsavremenije tehnologije.

Od 2020. godine sve naše ambalaže smo redizajnirali i stvorili brend SPELTA VITA.

Nastavili smo tradiciju proizvodnje Zelenog soka od spelte i ječma u zamrznutom obliku, sada pod nazivom Spelta Vita ORIGINAL i Spelta Vita ENERGIJA.

Kako bi olakšali transport i konzumaciju zelenog soka liofilizovali smo ga, što predstavlja revolucionarni napredak u našoj proizvodnji. Liofilizacijom pretvorili smo zeleni sok u prah, pri čemu smo uspeli da sačuvamo sve vitamine, minerale, enzime, aminokiseline i hlorfil sadržane u soku.

Pored zaleđenog zelenog soka, zelenog soka u prahu, napravili smo i zeleni sok u kapsuli.

Primenom novih tehnologija razvili smo nove proizvode pod brendom SPELTA VITA: Spelta Vita INSTANT, Spelta Vita ENERGY, SPELTINO, Spelta Vita - Immuno+ i Spelta Vita - Strong. Razvoj novih i unapređenje postojećih proizvoda uz primenu najnovijih znanja i tehnologija, ključ su našeg uspeha.

NAŠA PRIČA

Spelta klas1

Svaka porodična manufaktura ima priču o svom nastanku. Naš početak nije bio jednostavan, ali je bio nužan. Zeleni sok od žita nam je bio jedini izlaz. Sok od spelte prva je napravila engleska doktorka Ann Wigmor koja se pre više od pola veka izlečila od raka debelog creva, upravo zahvaljujući ovom napitku.

Zeleni sokovi od žita ušli su u naš dom zbog zdravstvenih problema jednog člana porodice. Moj otac Maćaš Nemet mu je pomogao da prevaziđe ozbiljan zdravstveni problem uz pomoć Zelenog soka od žita. Nakon uspešne borbe, moj otac je želeo da podeli iskustvo sa drugima i u svojoj 70-oj godini osnovao porodičnu firmu, uz veliku pomoć i podršku svoje supruge Žužane Nemet.

Kroz kontinuirano usavršavanje sticana su nova znanja i iskustva. Novi uspesi su nas motivisali da budemo bolji i efikasniji. U želji da se pridružim očevom timu i njegovoj misiji da pomaže ljudima, napustila sam fakultet. Godinama sam radila i učila uz oca. Od 2014-e godine uspešno obavljam poziv koji sam od njega nasledila.

Danas deo našeg tima čine moj suprug Arpad, moja majka Žužana i naši vredni zaposleni, koji svojom stručnošču i pozitivnom energijom doprinose našoj firmi.

Ja sam Klementina Kovač Nemet i nastavljam ovaj važan poziv.

+381 61 575 3699
Pišite nam
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.