Energija! Vitalnost! Spelta Vita proizvodi!
Informacije i naručivanje: +381 61 575 3699

O nama

Porodična manufaktura koja se nužno stvarala i koja nastavlja rad punom parom i pozitivnom energijom počev od 2007. godine

Prvi koraci ...

Većina porodičnih manufaktura ima svoje priče o nastanku. Naši prvi koraci nisu bili jednostavni a stvarani su jer su bili neophodni. Zeleni sok od žita nam je pružio jedini izlaz. Ideja proizvodnje Zelenog soka od spelte ne bi postojala da dr En Vigmor iz Engleske nije otkrila koliku snagu sadrže u sebi mladi listići i klice pšenice Spelte. Uvek ćemo joj biti zahvalni!

Možda ste već čuli za mog oca, starog dedu sa Palića Maćaša Nemeta koji je pomogao svom unuku da zajedničkim snagama prevaziđu ozbiljan zdravstveni problem. Nakon uspešne borbe, moj otac je bio voljan da podeli iskustvo sa drugima i u svojoj 70. godini osnovao je porodičnu firmu, uz veliku pomoć svoje supruge Žužane Nemet.

Bilo je puno usavršavanja, sticala su se nova saznanja i iskustva. Puno uspešnih pokušaja su nas motivisali da budemo još bolji i efikasniji. Dobila sam priliku da se pridružim ocu u pomoći koju je pružao ljudima. Napustila sam fakultet da bih postala deo ovog tima. Pet godina sam provela pored tate, radeći i učeći od njega. Sve smo radili zajedno. Nakon nekoliko godina mogao je da mi prepusti proizvodnju sa punim poverenjem. Od 2014. godine uspešno obavljam poziv koji sam od njega nasledila.

Deo našeg uspešnog tima čine moj suprug Arpad, moja majka kao i vredni radnici, koji svojim stručnim znanjem i pozitivnom energijom doprinose vrhunskom kvalitetu svih naših proizvoda.

I evo nas sada…

Prošlost nas je naučila koliko je važno promeniti svoje životne navike kada u našem zdravlju stvari krenu nizbrdo. Pre svega važno je vratiti se prirodi i mogućnostima koja nam ona pruža u ishrani.

Mi smo porodica Nemet sa Palića, bavimo sa proizvodnjom Zelenih sokova od žitarica i od 2007. godine radimo sa nesmanjenim elanom. Naša odgovornost u proizvodnji je velika, jer naši napitci su namenjeni ljudskoj ishrani. Uz to mi veoma dobro znamo i njihovu vrednost. Preparati naše firme redovno se kontrolišu od strane akreditovanih laboratorija i uvek ispunjavaju standarde visokog kvaliteta.

Koristimo najsavremeniju tehnologiju u proizvodnji, da bi postigli pravi kvalitet pošto su naši proizvodi namenjeni da nam ishranu čine zdravijom.

2020. godine redizajnirali smo sve naše ambalaže i dali im zajedničko ime (brend) SPELTA VITA.

2021. godine uveli smo nove proizvode pod sledećim potrošačkim imenima: Spelta Vita ORIGINAL, Spelta Vita ENERGIJA, Spelta Vita INSTANT, Spelta Vita ENERGY i SPELTINO. Uvođenje novih tehnologija u proizvodnji nam je omogućilo da održimo vrhunski kvalitet naših proizvoda, uz jednostavniju konzumaciju i lakši transport.

Ja sam Klementina Kovač Nemet i nastavljam ovaj prelep poziv.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.