Energija! Vitalnost! Spelta Vita proizvodi!
Informacije i naručivanje: +381 61 575 3699

ZAŠTO JE ZELENI SOK OD SPELTE SPECIJALAN IZVOR HRANLJIVIH MATERIJA?

ZAŠTO JE ZELENI SOK OD SPELTE SPECIJALAN IZVOR HRANLJIVIH MATERIJA?

Zeleni sok od spelte je skup prirodnih vitamina, minerala, enzima, antioksidanasa, hlorofila i, pošto se koristi samo sok, lako je svarljiv te je delotvoran i u ishrani ljudi koji imaju problema u digestivnom traktu .
En u svojoj knjizi govori o svim hranljivim materijama i njihovim vrednostima istraživanim u Hipokratovom zdravstvenom institutu. Ovaj napitak sadrži balans prirodnih VITAMINA potrebnih našem organizmu koje telo može iskoristiti u potpunosti. U više istraživanja se spominje da je zeleni sok od spelte dobar izvor vitamina A i C. Pored toga bogat je i vitaminima E,F,K,B,D. Zbog količine ENZIMa koje sadrži dr En Vigmor ovu biljku je nazvala “rudnikom enzima” .Sadrži 90 različitih MINERALa i MIKROELEMENATA i ogroman je izvor PROTEINa, sadrži sve ESENCIJALNE AMINOKISELINE. Jedan od glavnih sastojaka je HLOROFIL koji, osim što Zelenom soku od spelte daje boju, daje našem telu velike količine kiseonika i stvara baznu sredinu.I zbog toga ga nazivaju tečnim kiseonikom.
Svaka od njenih sastojaka ima dobrovojni uticanj na naš organizam. Zeleni sok od žita vredi koristiti i zbog svog osvežavajućeg i podmlađujućeg dejstva.

Pošalji komentar

0
Komentara

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
+381 61 575 3699
Pišite nam
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.