Energija! Vitalnost! Spelta Vita proizvodi!
Informacije i naručivanje: +381 61 575 3699

Tečni Hlorofil

Tečni Hlorofil

Tečni hlorofil💚

Hlorofil je zeleni pigment u biljkama i ovih dana sve češće se spominje zbog antioksidantnog, antibakterijskog dejstva i pogodan je za detoksikaciju tela. Nalazi se u svim zelenim biljkama (u tamno zelenima više) i pomaže im u fotosintezi. Sve je više dokaza da hlorofilom može preventivno delovati na naš organizam. Čini se da je ”krv biljke” ujedno i čuvar naše krvi. Pozitivno utiče na zdravo funkcionisanje linfnog sistema. Početkom XX veka su počela istraživanja o sastavu hlorofila, i utvrđeno je da se molekuli hlorofila razlikuje svega u jednom atomu od hemoglobina ljudske krvi. U središtu molekula hlorofila se nalazi atom magnezijuma što omogućava da u kiseloj sredini veže atome teških metala. Tako pomaže organizmu da se očisti od njih, te spečava nagomilavanje istih. Podiže nivo kiseonika u krvi, i tako omogućava dotok hranljivih materija u ćelije, pored toga sadrži i energiju sunca i prenosi soli. Zbog toga nas štiti i od bolesti i pospešava stvaranje krvi. Štiti nas od upala, i smanjuje nervozu.

Mir, harmonija, radost, sreća, uravnoteženost – to su duševni kvaliteti u kojima hlorofil podpomaže. 🙏

Blagodeti tečnog hlorofila:

Detoksikacija tela

Jača crevnu floru

Eliminiše naprijatan miris tela, hlorofil je unutrašnji dezodorans našeg tela

Konzumiranje hlorofila pomaže u regeneraciji kožnog tkiva, i pomaže u cirkulaciji ekstremiteta

Pojačava imunisistem

Smanjuje holesterol

Pomaže u stvaranju crvenih krvnih zrnaca

Pospešuje metabolizam

Usporava proces starenja

reguliše pH vrednost tela

“U prisustvu kiseonika kancerogene ćelje ne mogu opstati” Dr Oto Varburg

Zeleni napitci od spelte i od ječma sadrže visok procenat (70% ) tečnog hlorofila. U slučaju unošenja veće količine hlorofila višak se bez promene izbaci iz tela. Iz dana u dan dobijemo nove informacije o njegivim blagodetima. Ako samo uzmemo u obzir gore navedena svojstva već ga vredi uvrstiti u svoju ishranu. “Od zelenog soka spelte krv će nam biti bogatija a telo zdravilje” kaže En Vigmor . Zelena je boja za nas!💚

Pošalji komentar

0
Komentara

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
+381 61 575 3699
Pišite nam
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.