Energija! Vitalnost! Spelta Vita proizvodi!
Informacije i naručivanje: +381 61 575 3699

Speltino i sport

Speltino i sport

Prva potreba organizma nakog treninga je rehidratacija i remineralizacija, nakon čega treba vratiti ugljene hidrate. Med koji se nalazi u Speltinu je idealno rešenje. Kao prosti ugljeni hidrat odlična je brza energija koja će pomoći vašim mišićima da se oporave nakon treninga. Takođe, sadrži visok sadržaj kvalitetnih vitamina i minerala. Razne farmaceutske industrije, napravile su trend u svoju korist, kako je jako važno uneti protein neposredno nakon treninga. Slažem se da jeste, ali tek nakon rehidratacije i remineralizacije. Tako da ukoliko vaš proteinski šejk popijete uz proizvod Speltino, obezbedićete vašem telu vodu, vitamine, minerale, ugljene hidrate i proteine. Med, kao ubedljivo najzdraviji oblik prostog ugljenog hidrata, će isprovocirati insulin na zdrav i koristan način, koji će pokrenuti anaboličke procese u vašem organizmu. Što u prevodu znači da će pomoći proteinu da se ugradi u mišiće, a takođe taj višak energije neće završiti u mastima, nego u mišiću u obliku glikogena kao rezerva ugljenih hidrata.

Tokom treninga se luči dosta mlečne kiseline. Podizanjem kiselosti, telo se brani od prenaprezanja fizičkim radom. Jedan od procesa oporavka upravo i jeste uklanjanje mlečne kiseline nakon treninga. Tu nastupa koncentrat Spelte koji svojim dejstvom smanjuje kiselost organizma i na taj način mu omogućava rast i oporavak mišića.


Ukoliko vam je ovaj moj tekst nejasan, komplikovan, previše stručan, nezanimljiv ili nešto slično, dobra vest je da to nije ni važno. Ono što je važno, što bih ja voleo, je da isprobate Steltino nakon treninga, a sami ćete već videti rezultate 🙂

Sportski pozdrav! 🤝

Autor:  Vladimir Danilović dip.profesor sporta

Pošalji komentar

0
Komentara

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
+381 61 575 3699
Pišite nam
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.