Energija! Vitalnost! Spelta Vita proizvodi!
Informacije i naručivanje: +381 61 575 3699

KAKO NAM GODINE PROLAZE , ČESTO PRIMEĆUJEMO DA SMO IZ DANA U DAN UMORNIJI I UMORNIJI, DALI TO STAVRNO TREBA DA BUDE TAKO?

KAKO NAM GODINE PROLAZE , ČESTO PRIMEĆUJEMO DA SMO IZ DANA U DAN UMORNIJI I UMORNIJI, DALI TO STAVRNO TREBA DA BUDE TAKO?

Dr. Ann Wigmore nakon 30 godina iskustva sa sokom od zelenog žita, daje nam odgovor u svojoj knjizi „The wheetgrass book” . U današnjem ubrzanom svetu tempo života kao i nekvalitetna hrana koju unosimo utiče na stanje nešeg organizma. Sve smo umorniji , pa nam ne pomaže čak ni prespavane noći, ujutro nemamo dovoljno energije. Naravno ovde se ne radi o danima kada se „zdravo fizički izmorimo” već kada u svakom momentu tražimo izgovore za naše umorno stanje. Uzrok ovome može biti nepravilna ishrana ili štetne materije koje su se nagomilale u našem organizmu. Zeleni sok od žita pruža rešenje!
Ako želimo vitalniji i enrgičniji život, mi smo ti koji moramo uraditi pozitivne promene u našem načinu življenja . Odluka je Vaša!

Pošalji komentar

0
Komentara

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
+381 61 575 3699
Pišite nam
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.