Energija! Vitalnost! Spelta Vita proizvodi!
Informacije i naručivanje: +381 61 575 3699

Kako izvršiti detoksikaciju organizma

Kako izvršiti detoksikaciju organizma

Detoksikacija debelog creva

Mnogi ljudi danas pate od problema sa debelim crevom. U svetu godišnje od raka debelog creva oboli oko milion ljudi, a Srbija nažalost ne zaostaje za ovom svetskom statistikom. Rak debelog creva je drugi po redu uzrok smrtnosti od malignih bolesti. Dužina debelog creva kod odraslog čoveka je 1.3 metara, i ova opaka bolest se može javiti na svim segmentima creva. Glavni okidači za to su: stres, brz tempo života, nepravilna i neuravnotežena ishrana.
Jedan od vidova preventivnih mera za ljudski organizam jeste detoksikacija debelog creva. Stalno smo izloženi hrani koja je puna otrova i neželjenih sastojaka, koja vidno šteti našem organizmu i njegovoj uravnoteženosti funkcionisanja. Za oslobađanje od mnogih bolesti dovoljeno je da se creva za početak očiste od sluzi, fekalnih naslaga i drugih parazita. Poremećen metabolizam, dijabetes, prekomerna ili nedovoljna težina, bolesti bubrega i jetre, loše stanje kose, kože i noktiju može biti uzrokovano lošim stanjem creva.
Detoksikacija debelog creva može biti odlična ako konzumirate lan. Osim toga ova biljka je odlično čisti čitav Vaš ogranizam od štetnih materija koje su se vremenom nagomilale. Ubrzava metabolizam, poboljšava varenje, omekšava stolicu, eliminiše sluz, smanjuje telesnu težinu i odlično eliminiše toksine iz organizma. Ukoliko niste alergični na mlečne proizvode, lan možete kombinovati zajednom sa kiselim mlekom ili jogurtom. Još bolje i zdravije rešenje jesu sokovi za detoksikaciju organizma, uz koje još brže i jednostavnije čistite Vaš organizam od neželjenih materija. Adekvatni napitak za detoksikaciju i mrsavljenje i napitak za ciscenje organizma mogu biti odlična preventiva u sprečavanju i lečenju opakih bolesti i neželjenih efekata koji se mogu proizvesti.

Sokovi za detoksikaciju organizma

Pravilna ishrana, fizička aktivnost , preventivni pregled i umerenost u svemu što radite preduslovi su za zdrav život. Redovni pregledi kod lekara nisu jedina preventiva koju treba da praktikujete, uz to treba svakako istaći i pravilnu ishranu obogaćenu zdravim namernicama. Toksini su jako štetni za ljudski organizam, međutim, sokovi za detoksikaciju organizma mogu biti odličan napitak za ciscenje organizma. Otklanjanjem toksina dobijamo veću poletnost i energiju.
Zeleni sok od žita je dobar u tome kako detoksikovati organizam i kao napitak za detoksikaciju i mrsavljenje. Ovakav sok na zdrav i efikasan način podstiče rad imuniteta. Starijim osobama pruža stabilnost u kretanju, otklanja reumatske tegobe, daje fizičku snagu i vitalnost, reguliše varenje, uništava štetne bakterija i vraća funkciju onim bakterijama koje su korisne za organizam. Istraživanja su pokazala da sok od žita pomaže kod oboljenja debelog creva, pluća, jajnika, prostate, dijabetesa, opadanje kose i gojaznosti. Višak kilograma, osećaj stalne nadutosti, neuravnoteženo varenje se može rešiti uz ovaj napitak za detoksikaciju i mrsavljenje.

Kako detoksikovati organizam na pravi način?

Nemet zeleno žito – u svojoj ponudi imaju napitak za ciscenje organizma i napitak za detoksikaciju i mrsavljenje, to su prirodni zeleni sokovi od žita, mirođije, ječma i zeleni sok od žita sa dodatkom Ω3 masnih kiselina. Ovi sokovi su 100% prirodnog porekla, bez ikakvih hemijskih dodataka. Mogu konzumirati i deca i odrasli. Osobe čiji je organizam osetljiv na pšenicu, treba da se konsultuju sa lekarom oko konzumiranja. Sokovi se prave od listova mlade zelene pšenice, koji su svojevrsni eleksiri zdravog života. List mlade zelene pšenice bogate hlorofilom, vitaminima, mineralima i enzimima. Na ovaj način možete kako detoksikovati organizam tako i očistiti ga od neželjenih i nepotrebnih supstanci koje vam ne donose ništa dobro.

Pošalji komentar

0
Komentara

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
+381 61 575 3699
Pišite nam
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.