Energija! Vitalnost! Spelta Vita proizvodi!
Informacije i naručivanje: +381 61 575 3699

Eliksir mladosti

Eliksir mladosti

Koliko biste platili eliksir mladosti!?

Postoje dve vrste starosti, biološka i hronološka.

Hronološka je ono što vam piše u krštenici, tačnije, to je vaša kalendarska starost. Ukoliko želite da se podmladite hronološki možete da falcifikujete krštenicu, ali od toga nećete imati nikakvih zdravstvenih benefita. Međutim, ukoliko smanjite svoju biološku starost, osećaćete se mlađe i zdravije, izgledaćete lepše i seksipilnije, živećete duže i kvalitetnije.

Koliko biste sada platili eliksir mladosti!?

Evo ja vam ga dajem besplatno, nek ide na moj račun. U nastavku teksta ću se potruditi da vam na jednostavan način objasnim kako možete da vratite svoj biološki sat par godina unazad.

Vaš eliksir mladosti su vaši hormoni koji su zasluženi za regeneraciju tkiva. Možete im pomoći kvalitetnim treningom, ishranom i opuštanjem.

Kvalitetan trening će stimulisati organizam da luči hormone koji će vršiti regeneraciju tkiva. Kvalitetna ishrana vam je materijal od koga se prave hormoni. Opuštanje će vam umanjiti nivo stresa, smanjiti nivo stres hormona koji ometaju rad regenerativnih hormona.

Svakoga dana organizam čoveka normalno izgubi oko 1-2% ćelija

(npr., ćelije površine kože, ćelije sluznica, ćelije krvi) i one se normalno zamenjuju novostvorenim ćelijama istog tipa procesom regeneracije. To je fiziološka regeneracija. Mi treningom čak i ubrzavamo ubijanje starih, nefunkcionalnih ćelija, a onda u procesu oporavka uz adekvatnu ishranu i odmor dolazi do sinteze novih ćelija. Nove mlađe i zdravije ćelije čine mlađa tkiva i, konačno, mi bukvalno dobijamo mlađi organizam u biološkom smislu. Kao iz popularne britanske serije Mućke, kada se Triger hvali da koristi istu metlu proteklih 20 godina, samo je zamenio 14 drški i 17 glava.

Da bi se telo kvalitetno regenerisalo moramo unositu vitamine, minerale, enzime, proteine... Visoko kvalitetne masti su takođe jako važne. Tu da ne komplikujemo mnogo, sve možete naći u voću, povrću i orašastim plodovima, samo se treba truditi da i na taj način ishrana bude raznovrsna. Spelta Vita proizvodi su odlična suplementacija iz gore pomenutih razloga, ali oni imaju jednu još bitniju funkciju u ovom procesu. Spelta Vita pomaže organizmu da kiseonik dođe do ćelije a to je esencijalno za regeneraciju.

A koliko ste sada spremni da platite eliksir mladosti!? Sada samo od vas zavisi!

Pošalji komentar

0
Komentara

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
+381 61 575 3699
Pišite nam
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.