Energija! Vitalnost! Spelta Vita proizvodi!
Informacije i naručivanje: +381 61 575 3699

Čišćenje organizma i creva prirodnim putem

Čišćenje organizma i creva prirodnim putem

Današnji način života dovodi do sve većeg stresa, nepravnilne ishrane i manjka fizičkih aktivnosti, a sve ovo i te kako utiče na naše zdravlje i opšte blagostanje organizma. Ponekad nismo ni svesni šta nam sve crpi energiju i dovodi do lošeg kvaliteta života. Često nam i najmanji stres poremeti, a ponekad i potpuno sprečava obavljanje svakodnevnih potreba, kao što su fiziološke potrebe za pražnjenjem creva i bešike, potreba za kvalitetnim snom i slično. Međutim, ovo su vrlo važne potrebe, koje usled neredovnosti mogu dovesti i do ozbiljnih zdravstvenih komplikacija i bolesti.

„Redovni stanovnici” u našem organizmu – paraziti

Mnogi ljudi, pogotovo oni pod konstantnim stresom, preterano konzumiraju slatko, a time ne samo da utiču na povećanje masnoće u krvi, već upadaju u začarani krug zavisnosti od slatkiša! Verovali ili ne, to dovodi i do stvaranja i povećanja parazita u našem organizmu, koji nam crpe snagu i traže novi „doping” energijom, a najbrži način za to je unošenje nove količine glukoze, tj. slatkiša!

Ciscenje creva od parazita je preko potrebno svima, pa i onima koji smatraju da ih nemaju! Paraziti su skoro stalni i „redovni” stanovnici u našem organizmu, a kada na prirodan način sprovedete ciscenje creva od parazita uočićete značajnu razliku u kvalitetu života! Postepeno će se smanjiti potreba za slatkim, normalizovaćete težinu, nećete se osećati umorno i pospano, već snažno i puni energije! Ciscenje creva od parazita prirodnim putem potrebno je raditi bar dva puta godišnje, a mi vam predlažemo da iz naše ponude izaberete napitak za ciscenje creva koji će vam pomoći da ovaj problem rešite brzo i jednostavno.

Zeleni sok od žita, napitak za ciscenje creva pravi se uz pomoć presovanja klica i mladih izdanaka žita, koji su bogati vitaminima i mineralima, poput vitamina C, E,H, B1, B2, B6, kao i enzimima, hlorofilom i aminokiselinama. Posebno hlorofil, deluje na čišćenje creva prirodnim putem, a detoksikacija creva utiče na njihovu regeneraciju i štiti ih od nagomilavanja štetnih i kancerogenih materija.

Jedan od eliksira zdravlja – zeleni sok od zita

Pravilan način ishrane i što veća konzumacija presnog voća i povrća veoma su bitni za naše zdravlje i opšte stanje organizma. Međutim, stres i brz način života nam ne dozvoljavaju da iskoristimo sve naše potencijale, a često dovode i do pada imuniteta! Zeleni sok od zita može biti pravo rešenje za sve naše probleme!

Zeleni sok od zita predstavlja vitaminsku bombu, a nazivaju ga još i majkom presne ishrane. Sadrži u sebi čak 90 različitih mikroelemenata i minerala koji su neophodni svakom organizumu. Bogat je izvor proteina i vitamina, a takođe sadrži i aminokiseline, enzime i hlorofil, koji ima važnu ulogu u prečišćavanju i obnavljanju krvi i ćelija, odnosno usporava proces starenja.

Zeleni sok od zita koristi se za jačanje imuniteta, podstiče varenje odnosno čišćenje creva prirodnim putem, pomaže uništenju štetnih bakterija u organizmu i blagotvoran je napitak  za crevnu floru. Takođe, reguliše težinu, podstiče vitalnost, pokretljivost i fizičku snagu, pomaže pri smanjenju umora i upalnih procesa, te je zeleni sok od zita blagotvoran i za bolove u mišićima.  Jedan od najvažnijih koristi ovog napitka je i taj da pozitivno utiče na sprečavanja i lečenje kancerogenih oboljenja (uz saglasnost lekara), kada se koristi kao dopunska terapija!

Zeleni sok od zita dobija se ceđenjem klica i mladih izdanaka Spelte, koja je autohtona sorta žita. Boja soka je naravno zelena, ukus sladunjav, a s obzirom da napitak nema kontraindikacije – pododan je i za decu preko 3 godine i starije osobe!

Zeleni sok od zita + Ω3 

Osim ovog napitka od žita, u našoj ponudi nalazi se i Zeleni sok od zita + Ω3! Poznato je da omega 3 nezasićenje masti pomažu kod smanjenja holesterola i triglicerida u krvi, regulišu puls i krvni pritisak, sprečavaju zakrčenje vena, pozitivno utiču na rad ćelija i nervni sistem. Zato je zeleni sok od zita + Ω3 napitak koji u sebi sadrži sve potrebne pozitivne materije za kompletno blagostanje našeg organizma!

Detoksikacija creva prirodnim putem

Zeleni sok od mirođije je još jedan napitak za ciscenje creva, koji se nalazi u našoj ponudi. Mirođija je i začinska i lekovita biljka, a seme mirođije su još davno koristili Egipćani, stari Grci i Rimljani za poboljšanje varenja i čišćenje creva prirodnim putem!

Ova biljka bogata je antioksidansima, što za posledicu ima mnoga pozitivna dejstva na ceo ljudski organizam – jačanje imuniteta, sprečavanje nesanice, povećanje potencije kod muškaraca, regulisanje nivoa šećera u krvi, itd. Detoksikacija creva uz pomoć zelenog soka od mirođije sprovodi se tako što se jedna zamrznuta kuglica soka rastopi u 0,5dl vode i popije se u toku obroka. Usled visokog sadržaja belančevina i enzima, ovaj napitak za ciscenje creva prirodnim putem osim za otklanjanje problema sa varenjem, dobar je i protiv stvaranja gasova i sprečavanja osećaja nadutosti u stomaku!

Pošalji komentar

0
Komentara

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
+381 61 575 3699
Pišite nam
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.