Spelta Vita INSTANT 20 tasak

Spelta Vita INSTANT 20 tasak

3.690 RSD
* Az árak tartalmazzák az áfát
Cikkszám: 003

Liofilizált, hidegen sajtolt búzafűlé mely 24-szer koncentráltabb a búzafűnél.

100% természetes táplálékkiegészítő. Immunitás, energia, egészség!

 • Vitaminokban, ásványianyagokban, enzimekben, nyomelemekben és klorofillban gazdag
 • Ideális arányban tartalmaz fehérjéket, szénhidrátokat és zsírokat
 • Segíti a pH egyensúly visszaállítását, erősíti az immunrendszert és vitalizál
 • Kedvezően hat a vérkeringésre, emésztésre és a hormonháztartásra
 • Erősíti a csontokat, kiegyensúlyozza a koleszterint és segíti a mirigyek működését
 • A csomagolás 25 tasakot tartalmaz
 • Gluténmentes
  Gluténmentes
 • Laborban kivizsgált
  Laborban kivizsgált
 • Hozzáadott cukrot nem tartalmaz
  Hozzáadott cukrot nem tartalmaz
 • 100% természetes
  100% természetes
 • Táplálékkiegészítő
  Táplálékkiegészítő
 • Tartósítószer nélkül
  Tartósítószer nélkül
 • Könnyű elkészítés
  Könnyű elkészítés
 • Egyszerű szállítás
  Egyszerű szállítás
Szerbiában 4.000 RSD értékű vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes.

A TÖNKÖLYBÚZA EREDETE

Liofilizovani sok od speltine trave

A Tönkölybúza a búza egy ősi fajtája, melynek jótékony hatásairól már a Szentírásban is találunk utalásokat. Használatáról idővel megfeledkeztek, egészen addig, amíg a múlt század hatvanas éveiben dr. Ann Wigmore újra fel nem hívta a figyelmet annak fontosságára. A saját egészségének feljavítása érdekében elkezdte otthon termeszteni a Tönkölybúzát, majd annak fiatal leveleiből préseléssel levet kezdett készíteni. Orvosokkal együttműködve megalapította a Hippokratész Egészségügyi Intézetet, ahol azt kutatták, hogyan hat a zöldbúzalé az emberi szervezetre. Ann Wigmore elsőként emelte ki a nyers élelmiszerek egészségünkre gyakorolt jótékony hatását.

MI A SPELTA VITA INSTANT?

A zöldbúzafűlé egy édeskés ital, amit hidegen- és lassú sajtolással nyernek ki a Tönkölybúza friss hajtásaiból és zöld leveleiből és azután azt gyorsfagyasztással tartósítják. Végső alakját LIOFILIZÁLÁSSAL nyeri el. A liofilizálás úgy történik, hogy a -40 és -50 °C fokos mélyfagyasztott nyersanyagot elhelyezik a liofilizáló gépben, ahol a szárítás teljes vákumban zajlik le. A nyersanyagból a víz szublimációval távozik el, ami lehetővé teszi, hogy a liofilizált táplálék hosszan megőrizze organoleptikus tulajdonságait. A dehidratálás által kapott zöld italpor a Spelta Vita INSTANT nevet kapta.

MIÉRT VÁLASSZUK A SPELTA VITA INSTANTOT?

Speltina trava i Klementina

A Spelta Vita INSTANT egy édeskés italpor, amit az organikus eredetű zöldbúzafűlé liofizilásával nyernek. Az így kapott ital gazdag természetes ásványi anyagokban, klorofillban és vitaminokban, amelyek a fáradt testet feltöltik energiával. Könnyen elkészíthető és ideális megoldás minden helyzetben. Az italport az egészséges életmód- és táplálkozás kiegészítésére javasoljuk. Minden szervezetre másként hat. Ideális arányban találhatóak meg benne fehérjék, szénhidrátok és zsírok.

Értékes összetevőinek köszönhetően kedvezően hat az immunrendszerünkre. Eltávolítja a testünkből a káros anyagokat. Rendezi az emésztést, javítja a fizikai és a mentális erőnlétet, lúgosítja a szervezetet és segít vérszegénység esetén is. Ahhoz, hogy a testünket jó állapotban tartsuk, meg kell adnunk neki azokat a tápanyagokat, amelyeket naponta elhasználunk. Érdemes fogyasztani frissítő és fiatalító hatása miatt. Magas fehérjetartalmának köszönhetően ideális gabona azok számára, akik emésztési gondokkal küszködnek, valamint a diétázóknak. Emellett hasznos sportolók és nehezebb fizikai munkát végzők számára, ahol az izomtömeg megtartása fontos szempont.

HATÁSA

Suplement oznake

A Spelta Vita INSTANT természetes vitamin-, ásványi anyag- és klorofill forrás. A KLOROFILL egyrészt a tönkölybúzafűlé zöld színét adja, másrészt lúgosít és feltölti testünket oxigénnel, ami miatt folyékony oxigénnek is nevezik. A klorofill molekuláris összetétele nagyon hasonlít a hemoglobinéhoz, ami a vérben az oxigén szállítását végzi. A klorofill egy természetes antioxidáns, ami ugyan nem vitamin, de mégis fontos szerepet játszik az egészséges táplálkozásban.

Ez az italpor természetes VITAMINFORRÁS mely ideális arányban tartalmazza a B2, B3, B6, B9 és K vitamint. Ezek mind az immunrendszerünket támogatják. A mai élettempó megköveteli a vitaminok pótlását, ezt nap mint nap érezzük.

A Spelta Vita INSTANT gazdag ásványi anyagokban. Kiemelkedő a MAGNÉZIUM, CINK, VAS, MANGÁN, RÉZ és SZELÉN tartalma. Javítja a vérkeringést.

Könnyen felszívódó növényi rostokat tartalmaz. A tönkölybúza SZÉNHIDRÁT tartalma igen összetett, mely kedvezően hat az ellenállóképességünkre. Segíti a metabolizmust, a hormontermelést, a kreatintermelést, erősíti a csontokat, csökkenti a vércukorszintet, csökkenti a koleszterinszintet és a javítja a mirigyműködést.