ORIGINAL - Zöldbúzalé

ORIGINAL - Zöldbúzalé

2.970 RSD
* Az árak tartalmazzák az áfát
Cikkszám: 001

Ellenállóképesség, egészség! A természet ereje, ami mindig jól jön!

 • Tönkölybúza csírájából és fiatal leveleiből (Triticum Spelta) hidegen sajtolt zöld préslé
 • Természetes vitaminjait, ásványi anyagait és klorofillját gyorsfagyasztással őrizzük meg
 • Segíti a pH egyensúly visszaállítását, erősíti az immunrendszert és vitalizál
 • Édeskés, kellemesen frissítő íze van
 • A csomagolás 36 gyorsfagyasztott jégkockát tartalmaz
 • Gluténmentes
  Gluténmentes
 • Laborban kivizsgált
  Laborban kivizsgált
 • Hozzáadott cukrot nem tartalmaz
  Hozzáadott cukrot nem tartalmaz
 • 100% természetes
  100% természetes
 • HACCP rendszer
  HACCP rendszer
 • Tartósítószer nélkül
  Tartósítószer nélkül

A TÖNKÖLYBÚZA EREDETE

Spelta klas

A Tönkölybúza a búza egy ősi fajtája, melynek jótékony hatásairól már a Szentírásban is találunk utalásokat. Használatáról idővel megfeledkeztek, egészen addig, amíg a múlt század hatvanas éveiben dr. Ann Wigmore újra fel nem hívta a figyelmet annak fontosságára. A saját egészségének feljavítása érdekében elkezdte otthon termeszteni a Tönkölybúzát, majd annak fiatal leveleiből préseléssel levet kezdett készíteni. Orvosokkal együttműködve megalapította a Hippokratész Egészségügyi Intézetet, ahol azt kutatták, hogyan hat a zöldbúzalé az emberi szervezetre.

A Zöldbúzalé megemeli az energiaszintünket és segít abban, hogy fiatalabbnak érezzük magunkat. Előnyeiről a Hippokratész Egészségügyi Intézet hivatalos adataiból informálódhatunk.

Nem ígérem, hogy a Zöldbúzalétől halhatatlanok lesznek, de segítségével egészségesebbnek fogják érezni magukat, mert tisztítja a vért és megújítja a sejteket, ezáltal pedig lassítja az öregedést.

Dr. Ann Wigmore


MI A ZÖLDBÚZALÉ?

Čašs zelenog soka od spelte

A zöldbúzalé egy édeskés ital, amit hidegen- és lassú sajtolással nyernek ki a Tönkölybúza friss hajtásaiból és zöld leveleiből. Az így kapott préslé gazdag vitaminokban, természetes ásványi anyagokban, klorofillban és enzimekben, amelyek a fáradt testnek rengeteg energiát adnak. Az italt az egészséges táplálkozás támogatásaként javasolják fogyasztásra. De más hatása is van a szervezetünkre. Ahhoz, hogy a testünket jó állapotban tudjuk, szükség van arra, hogy megadjuk neki mindazokat a tápláló anyagokat, amelyeket napi szinten felhasználunk. Hasznos azért is, mert frissít és fiatalít. Tökéletes étrendkiegészítője a sportolóknak és a diétázóknak. Segít lúgosítani a testet.

Azok az emberek, akik ezt az italt próbálták, személyes tapasztalataikat könyvekben és újságokban osztották meg. Ám az a legjobb, ha fogunk egy pohár zöldbúzalevet, és saját magunk meggyőződünk annak ránk gyakorolt jótékony hatásairól.


MIÉRT VÁLASSZAM A ZÖLDBÚZALEVET?

Klrmrntinsa i speltina trava

Ebben az italban természetes egyensúlyban vannak a vitaminok, amelyeket a test nagymértékben fel tud használni. A Zöldbúzalé tökéletes C, B és K vitamin-forrás. Modern világunkban nagy szükség van a vitaminpótlásra, mert az ételeink nem megfelelő minőségűek, alvási szoksaink, valamint alkohol- és kávéfogyasztásunk mind kihatnak a szervezetünkre.

Enzimtartalma miatt dr. Ann Wigmore ezt a növényt "enzimek kincsesbányájának" nevezte el.

A zöldbúzalé magas ásványi anyag- és nyomelem tartalommal rendelkezik. Ilyenek a MAGNÉZIUM, CINK, VAS, MANGÁN, SZELÉN és sok más hasonló.

A Zöldbúzalé egyik fő összetevője a klorofill, ami nem csak a lé zöld színét biztosítja, hanem testünket nagy mennyiségű oxigénnel látja el és lúgos közeget teremt. Emiatt folyékony oxigénnek is nevezik. A klorofill nem vitamin, de nagyon fontos része az egészséges táplálkozásnak. Antioxidáns hatása védi a szervezetet. Tökéletes fehérjeforrás.