Energia! Vitalitás! Spelta Vita termékek!
További információk és rendelés: +381 61 575 3699

Rólunk

Családi manufaktúra, melyet a szükség szült. 2007 óta teljes gőzzel és sok pozitív energiával dolgozunk.

Első lépések...

zeleni sok

Minden családi vállalkozásnak van egy saját története a kezdetekről. A mi első lépéseink nem voltak egyszerűek mivel a szükség szülte őket. Számunkra a Zöld búzalé jelentette a kiutat. A zöldbúzalé gyártása nem létezne, ha nem élt volna az angliai dr. Ann Wigmore. Ő derítette ki, hogy micsoda erő lakozik a zöld levelekben. Ezért mindig hálásak leszünk neki!

Talán már hallottak édesapámról, egy palicsi idős úrról, Német Mátyásról, aki segítette unokáját abban, hogy közös erővel legyőzzenek egy komoly egészségi problémát. A sikeres harc után édesapám hajlandó volt arra, hogy megossza tapasztalatait másokkal. Életének 70. évében megalapította a családi vállalkozásunkat, édesanyám, Német Zsuzsanna támogatásával.

Sok fejlesztésen mentünk keresztül, új tudást és tapasztalatot szereztünk. Sok sikeres próbálkozásunk arra sarkallt bennünket, hogy még jobbak és hatékonyabbak legyünk. Lehetőséget kaptam arra, hogy csatlakozzak édesapámhoz az emberek megsegítésében. Félbehagytam egyetemi tanulmányaimat és a Német csapat tagja lettem. Munkával és tanulással teli öt évet töltöttem el apám mellett. Mindent együtt csináltunk. Néhány év múltán teljes bizalommal átadhatta nekem a termelést. 2014. óta megbízhatóan végzem a feladatot, amit tőle örököltem.

Sikeres csapatunk tagjai a férjem Árpád, édesanyám, valamint a szorgalmas alkalmazottak, akik szaktudásukkal és pozitív energiájukkal járulnak hozzá termékeink kiváló minőségéhez.

Most itt tartunk…

Spelta klas1

A múlt megtanított minket arra, hogy milyen fontos változtatni a szokásainkon, főleg olyankor, amikor egészségünkben a dolgok rossz irányt vesznek. Elsősorban nagyon fontos visszatérnünk a természethez és azokhoz a lehetőségekhez, amiket az számunkra a táplálkozás terén nyújt.

Mi vagyunk a Német család Palicsról. 2007. óta teljes gőzzel gyártjuk a zöld gabonafüvekből készült italokat. Nagy a felelősségünk a termelést illetően, hiszen termékeinket emberi fogyasztásra készítjük és tisztában vagyunk azok értékével. Cégünk termékeit akkreditált laboratóriumok rendszeresen ellenőrzik. Azok mindig megfelenek a legmagasabb minőségi elvárásoknak.


A termelésünkben a legmagasabb minőséget biztosítjuk, a legmodernebb technológiákat alkalmazzuk a gyártásban, hiszen ezek az italok azért készülnek, hogy egészségesebbé tegyenek bennünket.

2020-ban újraterveztük az összes csomagolásunkat és közös nevet adtunk nekik (brand) SPELTA VITA.

2021-ben új termékeket mutattunk be a következő fogyasztói elnevezésekkel: Spelta Vita ORIGINAL, Spelta Vita ENERGIJA, Spelta Vita INSTANT, Spelta Vita ENERGY és SPELTINO. A termelésbe bevont új technológiák lehetővé tették számunkra, hogy termékeink csúcsminőségét megőrizzük, egyszerű fogyasztással és könnyebb szállítással.

Én Kovács Német Klementina vagyok és örömmel folytatom ezt a szép és felelősségteljes felkérést.
 

+381 61 575 3699
Írjon nekünk
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..