Contact us

100% Prirodni proizvodi! Zeleni sok od žita

Német Zöldlevek

- Palić Srbija-

Német Zöldbúza (Zeleno Žito Nemet) és a Vitalitás Elixirje (Eliksir Vitalnosti) nevű vállakozásokat a Német család üzemelteti.

A Német Zöldbúza és a Vitalitás Elixirje nevezetű családi vállalkozásokat a Német család üzemelteti. A manufaktúrában gyógyhatású termékeket készítenek, amelyek az emberi szervezet egészségének megőrzését segítik. A vállalkozásra  egyik családtagunk megbetegedése miatt adtuk a fejünket, hiszen az ő egészségéért  harcoltunk minden rendelkezésünkre álló eszközzel. Szeretettel, kitartó kutatással és munkával megtaláltuk a gyógymódot, akkor amikor a hagyományos orvoslás már lemondott róla. Megtanultuk, hogy mennyire fontos megváltoztatni a rossz szokásainkat, mindenekelőtt a táplálkozási szokásokat. Mennyire fontos visszatérni a természethez, amely tálcán kínálja nekünk a megoldást, csak észre kell venni.

nemet zeleno zito o nama

Saját ültetvényünk lett és elkezdtük a búzafüvet mi magunk termeszteni. A munkafolyamat minden pici részletére szigorúan odafigyelünk, ezért felelősséget tudunk vállalni termékeink minőségéért.

A felelősség nem elhanyagolható, hiszen a termékeink elsősorban emberi fogyasztásra készülnek és mi saját magunknak kezdtük gyártani. Teljes egészében tisztában vagyunk a termékeink értékével és a fogyasztásuk fontosságával.

Szabványosítottuk termékeinket (HACCP standard) és mellőzzün minden olyan káros anyag használatát, amely hozamnövekedést hozna vagy a feldolgozást könnyítené meg, mert ezek az anyagok károsítanák a termékünk minőségét és káros hatással lennének a fogyasztóink egészségére, akiknek nagyon fontos a készítmény tisztasága, amely hozzájárul egészségük visszaszerzéséhez és megtartásához.

A készítményünket hivatalos úton levédettük és mindent megteszünk annak érdekében, hogy mielőbb minden igazolásunk és engedélyünk meglegyen, hogy a külföldi forgalmazást is megkezdhessük, hiszen sok ügyfelünk van más országokból is. A betegségek nem ismernek országhatárokat és mi törvényes és megbízható módon szeretnénk a készítményeinket eljuttatni minden jószándékú, rászoruló emberhez.

A termékek emberi fogyasztásra készülnek. Biológiai tisztaságuk vitathatatlan. Különböző klinikai és laboratóriumi vizsgálatokon  vagyunk túl. A termékeket folyamatosan ellenőrizzük  a megbízhatóság és a további fejlődés érdekében. Ha  a rendelkezésükre bocsátott anyagainkat áttanulmányozták, akkor láthatják, hogy termékeink esetében nem csak a gondosan válogatott alapanyagok és a szigorúan ellenőrzött gyártási folyamat fontos, de a készítmények tárolása és alkalmazása is. Gyógyhatásuk a szabálytalan tárolás és használat következtében jelentősen csökkenhet. Fontos, hogy utasításainknak megfelelően használják a készítményeket, mert ez a legjobb módja annak, hogy a lehető legtöbb gyógyító erőt kinyerjük belőlük.  Vannak olyan személyek,  akik a gyors gazdagodás reményében, engedélyek nélkül másolják a termékeinket, anélkül, hogy gondot fordítanának a minőségre, ezzel veszélybe sodorva a használatra szoruló embereket. Küzdünk ez ellen is, de mindenekelőtt azoknak az embereknek az egészségéért igyekszünk tenni, akik megtisztelnek bennünket a  bizalmukkal. A  gyógyulásukat helyezzük az első helyre. Tudjuk milyen fontos és nehéz az egészségért vívott harc, hiszen mi is megharcoltuk ezeket a csatákat. Tudjuk milyen fontos a gyógyulásra fordított energia,  figyelem és idő.

Call Now Button