Spelta Vita ENERGY

Spelta Vita ENERGY

3.900 RSD
* Az árak tartalmazzák az áfát
Cikkszám: 004

100%-ban természetes, liofilizált zöld árpafűlé, 24-szeres koncentrátum.

Legyen aktív a Spelta Vita ENERGY-vel. Energia ami egész nap kitart!

 • Vitaminokban, ásványianyagokban, enzimekben, nyomelemekben és klorofillban gazdag
 • Ideális arányban tartalmaz fehérjéket, szénhidrátokat és zsírokat
 • Magas fehérjetartalma miatt kíváló a sportolók számára
 • 18 aminosavat tartalmaz mely különleges étrendkiegészítővé teszi
 • Segíti a pH egyensúly visszaállítását, erősíti az immunrendszert és energiával tölt fel
 • A csomagolás 25 tasakot tartalmaz
 • Alacsony gluténtartalom
  Alacsony gluténtartalom
 • Laborban kivizsgált
  Laborban kivizsgált
 • Hozzáadott cukrot nem tartalmaz
  Hozzáadott cukrot nem tartalmaz
 • 100% természetes
  100% természetes
 • Táplálékkiegészítő
  Táplálékkiegészítő
 • Tartósítószer nélkül
  Tartósítószer nélkül
 • Könnyű elkészítés
  Könnyű elkészítés
 • Egyszerű szállítás
  Egyszerű szállítás
Szerbiában 4.000 RSD értékű vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes.

AZ ÁRPA TÖRTÉNETE

ječmena trava

Az árpa a hideg és a mérsékelten meleg égövek egyik legősibb és legjelentősebb gabonája. Már 6000 évvel ezelőtt a legtöbb energiát adó tápláléknak számított. Ezt bizonyítja az a tény, hogy a gladiátorok is rendszeresen fogyasztották, testük ellenállóképességének növelésére.

MI A SPELTA VITA ENERGY?

A zöldárpafűlé egy kesernyés ital, amit hidegen- és lassú sajtolással nyernek ki, az árpa friss hajtásaiból és zöld leveleiből és azután azt gyorsfagyasztással tartósítják. Végső alakját LIOFILIZÁLÁSSAL nyeri el. A liofilizálás úgy történik, hogy a -40 és -50 °C fokos mélyfagyasztott nyersanyagot elhelyezik a liofilizáló gépben, ahol a szárítás teljes vákumban zajlik le. A nyersanyagból a víz szublimációval távozik el, ami lehetővé teszi, hogy a liofilizált táplálék hosszan megőrizze organoleptikus tulajdonságait. A dehidratálás által kapott zöld italpor a Spelta Vita ENERGY nevet kapta.

MIÉRT VÁLASSZUK A SPELTA VITA ENERGYT?

ječmeni sok u prahu

A Spelta Vita ENERGY egy kesernyés italpor, amit az organikus eredetű ápafűlé liofizilásával nyernek. Az így kapott ital gazdag természetes ásványi anyagokban, klorofillban és vitaminokban, amelyek a fáradt testet feltöltik energiával. Könnyen elkészíthető és ideális megoldás minden helyzetben. Az italport az egészséges életmód- és táplálkozás kiegészítésére javasoljuk. Minden szervezetre másként hat. Ideális arányban találhatóak meg benne fehérjék, szénhidrátok és zsírok.

Értékes összetevőinek köszönhetően kedvezően hat az immunrendszerünkre. Eltávolítja a testünkből a káros anyagokat. Javítja a fizikai és a mentális erőnlétet, lúgosítja a szervezetet és segít vérszegénység esetén is. Ahhoz, hogy a testünket jó állapotban tartsuk, meg kell adnunk neki azokat a tápanyagokat, amelyeket naponta elhasználunk. Érdemes fogyasztani frissítő és fiatalító hatása miatt. Magas fehérjetartalmának köszönhetően ideális gabona azok számára, akik emésztési gondokkal küszködnek, valamint a diétázóknak. Emellett hasznos sportolók és nehezebb fizikai munkát végzők számára, ahol az izomtömeg megtartása fontos szempont.

HATÁSA

ječmeni sok u prahu

A Spelta Vita ENERGY természetes vitamin-, ásványi anyag- és klorofill forrás. A KLOROFILL egyrészt a tönkölybúzafűlé zöld színét adja, másrészt lúgosít és feltölti testünket oxigénnel, ami miatt folyékony oxigénnek is nevezik. A klorofill molekuláris összetétele nagyon hasonlít a hemoglobinéhoz, ami a vérben az oxigén szállítását végzi. A klorofill egy természetes antioxidáns, ami ugyan nem vitamin, de mégis fontos szerepet játszik az egészséges táplálkozásban.

Ez az italpor természetes VITAMINFORRÁS mely nagy arányban tartalmaz C, B és K vitamint. Ezek mind az immunrendszerünket támogatják. A mai élettempó megköveteli a vitaminok pótlását, ezt nap mint nap érezzük.

Különböző ÁSVÁNYI ANYAGOKAT és MIKROELEMEKET is tartalmaz. Ilyenek a MAGNÉZIUM, CINK, VAS, MANGÁN, SZELÉN és még sok más. A zöld árpafűlé jó fehérjeforrás és segíti a vérkeringést.

Könnyebben felszívódik mint a búzafűlé. Az érpafűlé SZÉNHIDRÁT tartalma igen összetett, mely kedvezően hat az ellenállóképességünkre. Segíti a metabolizmust, erősíti a csontokat, csökkenti a vércukorszintet és energiával tölt fel.
Dr Yoshihide Hagiwara japán tudós, aki számos elismerés tulajdonosa, húsz éven keresztül kereste a legegészségesebb táplálékot. Konklúziója az volt, hogy az árpa az a növény, amelynek legtöbb pozitív hatása van az emberi szervezetre.