Energija! Vitalnost! Spelta Vita proizvodi!
Informacije i naručivanje: +381 61 575 3699

DALI JE TAJNA U DIJETI ZAJEDNO SA DOBRIM PH VREDNOSTIMA ORGANIZMA?

DALI JE TAJNA U DIJETI ZAJEDNO SA DOBRIM PH VREDNOSTIMA ORGANIZMA?

Odgovor je ne, ali može puno pomoći u slučaju da promenimo način života. Ako želite preko noći da stanete u svoje omiljene farmerke moraću da Vas razočaram. Želite li da započnete ili ste već započeli Vašu promenu u ishrani, a znatiželjni ste kako naši proizvodi mogu pomoći na tom putu, čitajte dalje. U ovom kratkom opisu razotkrićemo tajnu viška masnih naslaga. Zeleni sok od spelte i ječma ima moć da vrati normalnu pH vrednost našeg tela. Tako naše telo je u mogućnosti da se oslobodi viška masnih naslaga, lakše može apsorbovati vitamine, minerale, enzime i hranljive materije. Rezultat svega toga je više snage, veća energija i vitalnost u svakodnevnici.
Svake godine stigne proleće, leto i mi tužno gledamo u omiljenu garderobu i često se zaklinjemo da ćemo skinuti višak kilograma pokupljenih preko zime. Na tržistu postoji jako puno recepata za brzo mršavljenje, makar i za jednu noć, no oni ne pružaju dugotrajno rešenje, kilogrami se vraćaju kao što su i odlazili. Odgovor na pitanje zašto nam organizam skladišti salo, se nalazi u knjizi „pH miracle for diabetes”. Po mišljenju autora knjige, naše telo pravi masne naslage da bi nas zaštitilo. Prema ispitivanjima , kad nam se poremeti pH vrednost organizma i bude kiselo, može nam dovesti u opasnost i vitalne organe. Odgovor našeg tela na ovo stanje je da skladišti kiselinu, nebi li sačuvalo naše zdravlje. Nikako ne želimo reći da je biti gojazan zdravo, već samo to da nam telo tako reaguje u ovoj situaciji. U današnje vreme gojaznost je veliki problem, ne samo estetski već i zdravstveni, no pravilnom promenom ishrane i načina života možemo se rešiti malaksolosti, bolova u zglobovima, i povratimo pouzdanje.

Ishrana je jako važna, nastojmo jesti više puta raznovrsno, manje količine, birajmo jela koja regulišu pH vrednost, i izbegavajmo rafinirane proizvode.🍏🍐🍉🍍🍒🍇🍆

Još jedan bitan faktor u ishrani je voda. Pijmo dovoljnu količinu čiste vode, jer često nam organizam vapi za vodom a mi dopunimo hranom.🍸

Vrlo je važno biti fizički aktivan , znamo da tako ubrzavamo metabolizam pa čak i smanjujemo stres. 🚴♀⛹♀🏊♀🚣♀

Brinite o svom telu, to je jedino mesto u kojem morate da živite

Dzim Ron

Pošalji komentar

0
Komentara

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
+381 61 575 3699
Pišite nam
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.