AKCIJA - Energy paket

AKCIJA - Energy paket

6.240 RSD 7.800 RSD
* Cene su izražene sa PDV-om
Šifra proizvoda: 020

Liofilizovani sok od ječma

ENERGY PAKET: 2x pakovanje od 25 kesica

100% prirodan praškasti napitak. Budite aktivni sa Zelenim sokom od ječma. Energija koja traje ceo dan.

 • Sadrži prirodne vitamine, minerale, enzime, mikroelemente i hlorofil
 • Sadrži 18 aminokiselina koje su izvanredna dopuna zdravoj ishrani
 • Vegan proizvod koji sadrži u idealnom odnosu proteine, ugljene hidrate i masti
 • Pomaže alkalizaciju tela, jača imuni sistem
 • Poboljšava cirkulaciju, jača kosti, organizmu pruža energiju
 • Pakovanje sadrži 2x25 kesica

 

 • AKCIJA - Energy paket
  AKCIJA - Energy paket
 • AKCIJA - Energy paket
  AKCIJA - Energy paket
 • AKCIJA - Energy paket
  AKCIJA - Energy paket
 • AKCIJA - Energy paket
  AKCIJA - Energy paket
 • AKCIJA - Energy paket
  AKCIJA - Energy paket
 • AKCIJA - Energy paket
  AKCIJA - Energy paket
 • AKCIJA - Energy paket
  AKCIJA - Energy paket
 • AKCIJA - Energy paket
  AKCIJA - Energy paket
Dostave su besplatne za kupovinu u vrednosti od 4.000 RSD u Srbiji.
Prodajna mesta

Šta je liofilizovani zeleni sok od ječma?

ječmena trava

Spelta Vita ENERGY, liofilizovani sok je dijetetski supplement sa hladno ceđenim i liofilizovanom sokom od herbe ječma organskog porekla. Spelta Vita ENERGY je osvežavajućeg, blago gorkog ukusa i sadrži prirodne vitamine, minerale, enzime i hlorfil.

Kako bi olakšali transport i konzumaciju originalnog zelenog soka od ječma liofilizovali smo ga. Liofilizacijom pretvorili smo zeleni sok u prah, pri čemu smo uspeli da sačuvamo sve vitamine, minerale, enzime, aminokiseline i hlorfil sadržane u soku.

 

Zašto Spelta Vita ENERGY?

ječmeni sok u prahu

Japanski naučnik i farmaceut dr. Jošihide Hagivara, koji je dobio brojne nagrade i priznanja, proveo je dvadeset godina tragajući za „idealnom prirodnom hranom". Eksperimentišući na više od dve stotine različitih biljaka (trave, lekovito bilje i dr.) dr. Hagivara je biljke ,,bombardovao'' različitim negativnim uticajima (otrovi, radioaktivnost...) i posmatrao koja je biljka najizdržljivija i tako je izabrao ječam. Ječam ima pozitivno dejstvo na ljudski organizam.

Spelta Vita ENERGY sadrži balans prirodnih vitamina, najviše B kompleksa, C i K, a bogat je i mineralima: kalijumom, fosforom, magnezijumom, gvožđem, manganom, cinkom, selenom. Spelta Vita ENERGY je izvor enzima koje organizam lako resorbuje.

Visok sadržaj proteina čini ječam žitaricom izbora kod osoba koje se bave intenzivnom fizičkom aktivnošću, gde je potrebno održavanje mišićne mase. Ugljeni hidrati ječma su složene građe koje povoljno utiču na naš imuni sistem. Zbog znatnog sadržaja dijetnih vlakana, ječam pospešuje probavu i održava povoljan sadržaj i ravnotežu crevne mikroflore. Ječam sadrži i do 35% nezasićenih masnih kiselina koje smanjuju nivo holesterola u krvi, što nije slučaj sa drugim žitaricama. Zrno ječma doprinosi zdravlju jetre i bešike, dok ekstrakt iz zrna ječma doprinosi zdravlju kože.

ječmeni sok u prahu

Spelta Vita ENERGY sadrži velike količine hlorofila. Hlorofil ima istu hemijsku strukturu kao hemoglobin u ljudskoj krvi (samo što se umesto gvožđa u centru molekula nalazi magnezijum) i zbog toga je vekovima poznat kao„zelena krv". Hlorofil daje našem telu velike količine kiseonika i stvara baznu sredinu, zbog čega ga nazivaju tečnim kiseonikom. To je prirodni antioksidant. Iako nije vitamin hlorofil je važan u optimalnoj ishrani.

Osim hlorofila i vitamina, Spelta Vita ENERGY sadrži i obilje živih enzima poput superoksida dizmutaze, minerala, antioksidanata, 18 amino kiselina i druge materije neophodne za ljudski organizam. Nedostatak ovih sastojaka i njihov disbalans su uzročnici mnogih tegoba i bolesti.

Spelta Vita ENERGY poboljšava cirkulaciju, jača kosti, ima antiinflamatorno dejstvo, revitalizuje kožu, daje nam energiju i utiče da se osećamo mlađe i vitalnije. Alkalizacijom tela pomaže u odstranjivanju štetnih materija. Sadrži 18 aminokiselina koje su izvanredna dopuna zdravoj ishrani.

Spelta Vita ENERGY je čuvar zdravlja srca. Vlakna koja se nalaze u ječmu smanjuju nivo holesterola, pa u isto vreme smanjuju rizik od srčanih oboljenja.

Spelta Vita ENERGY reguliše krvni pritisak, vraća vitalnost organizmu, daje energiju kod fizičkih i intelektualnih napora, poboljšava pamćenje, podmlađuje kožu, poboljšava opšte stanje mišića, smiruje bolove i upale zglobova (artritis) i pospešuje zdravlje na mnogo načina.

Način upotrebe

Odrasli i deca iznad 3 godine: Jednom dnevno sadržaj jedne kesice rastvoriti u malo vode, soka ili šejka i popiti. U slučaju većih potreba maksimalno uzeti do 2 puta po jednu kesicu dnevno. Nije namenjen osobama preosetljivim na neki od sastojaka, trudnicama, dojiljama i deci ispod 3 godine starosti. Osobe na antikoagulantnoj terapiji, osetljive na vitamin K , pre upotrebe ovog proizvoda treba da konsultuju svog lekara.
Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznosvrsnu i urovnoteženu ishranu.