Contact us

100% Prirodni proizvodi! Zeleni sok od žita

Najčešća pitanja

-Pitanja i odgovori-
Kako da znamo da li je Zeleni sok od žita originalnog proizvođača ZELENO ZDRAVLJE sa Palića?
Naša pakovanja su originalna i zaštićena suvim žigom sa deklaracijom proizvoda. Na deklaraciji su odštampani svi naši podaci kao što su: proizvođač, institucija koja ga je ispitala i odobrila za promet, sastav, količina, rok trajanja, itd. Ovako obeleženi proizvod možete smatrati bezbednim za upotrebu. Naš sok od žita je visoko kvalitetni proizvod koji raspolaže sa svim adekvatnim deklaracijama, a proizveden je na Paliću pod strogo kontrolisanim uslovima firme „Zeleno zdravlje“.
Da li mala deca smeju da koriste Zeleni sok od žita ?
Ovaj proizvod je potpuno bezbedan i bez ikakvih problema mogu ga koristiti ljudi različitih starosnih dobi pa i deca uzrasta od 3 godine. Sok je prošao razne vrste kliničkih ispitivanja i mogu ga koristiti i zdrave i bolesne osobe sa dozom koja je prilagođena uzrastu i potrebama oranizma konzumenta. Detalje o načinu i upotrebi soka pročitajte na stranicama opisa proizvoda.
Da li je sok od spelte isto što i zeleni sok od žita?
Zeleni sok od žita jeste vrsta proizvoda koja se pravi od Spelte posebne vrste žita međutim sama činjenica nije i jedini uslov jer ovaj proizvod ima svoj način proizvodnje, čuvanja i same upotrebe jer u slučaju nepravilne upotrebe proizvod gubi svoja lekovita svojstva pa je zato potrebno držati se uputstva o načinu upotrebe i čuvanja samog proizvoda.
Kako se čuva Zeleni sok od žita?
Zeleni sok od žita i ostali naši proizvodi čuvaju se u originalnom pakovanju i po uputstvu samog proizvoda u zamrznutom stanju bez otopljavanja do trenutka upotrebe gde se izdvaja samo količina koja je neophodna za trenutnu upotrebu ili jednu terapiju.
Kako se dozira upotreba Zelenog soka od žita?
Količina upotrebe zavisi od namene, za informacije o preporučenoj dozi obratite se proizvođaču ili svom lekaru koji će vam na najbolji način objasniti o vrsti terapije koja je svojstvena vrsti i stepenu bolesti organizma!
Šta sadrži jedno pakovanje Zelenog soka od žita?
Svi naši porizvodi u originalnom pakovanju sadrže 36 kuglica zamrznutog napitka, uputstvo za upotrebu i deklaraciju istog sa neophodnim podacima o datumu proizvodnje, pakovanja i kontrolisanja od strane nadležnih organa. Proizvodi su upakovani u posebnj i originalnoj kutiji koja je zaštićena posebnim žigom radi izdvajanja od lažnih, neregistrovanih, sadržajno neproverenih i neispitanih kopija i zloupotrebe.
Zbog specifičnosti proizvoda, kako se vrši dostava i dopremanje Zelenog soka od žita?
Dostava i dopremanje naših proizvoda zbog svojih specifičnosti mora se vršiti na karakterističan način. Proizvod se čuva zamrznut na temperature od -18 do -20 stepeni pa je jedini način otpremanja do krajnjeg kupca u prenosnom frižideru sa posebnom pažnjom da se u manipulaciji i prenosu sam proizvod ne sme otopiti jer u tom slučaju dolazi do gubljenja svojstva lekovitosti istog.
Gde kupiti Zeleni sok od žita?
Naše proizvode možete kupiti pozivom na poznate brojeve telefona sedišta na Paliću ili putem maloprodajnih objekata naših distributera. Zbog vrlo specifičnih uslova čuvanja samih proizvoda (zaleđeni na temperaturi od -20 stepeni celzijusa) potrebno je obratiti pažnju na uslove transporta pri kupovini.
Call Now Button