Contact us

100% Prirodni proizvodi! Zeleni sok od žita

Klorofil- Molekuláris szinten a klorofill nagy hasonlóságot mutat a hemoglobinnal, amely a vérünkben van, és az oxigént szállítja a szerveinkbe. Ezért mondhatjuk, hogy a „klorofill folyékony oxigén, amely tisztítja és frissíti a vért” (bioterápia,2003). Természetes antioxidáns, antibakteriális hatással. A klorofil ugyan nem vitamin, de általánosan elfogadott tény, hogy elengedhetetlen az optimális táplálkozás szempontjából.
Nagy a szerepe a vérlúgosításában, a sejtmegújításban, és az öregedési folyamatok lassításában.
Miért hasznos a zöld búzafűlé?
Erősíti az immunrendszert, segít az emésztési gondok leküzdésében, méregteleníti a szervezetet, megsemmisíti a káros baktériumokat, jótékony hatással bír a bélflórára, segít a testsúlygondok leküzdésében, növeli a vitalitást, csökkenti a fáradékonyságot, magas klorofilltartalma segíti a szövetek megfelelő oxigénellátását és így csökkenti a gyulladásokat.
A Hippokratész Intézet megjelentette azoknak a betegségeknek a listáját, amelyekkel szemben a zöld búzafűlé sikeresen veszi fel a harcot. Ezek a csontvelődaganat, melldaganat, vastagbélrák, tüdőrák, prosztatadaganat, méhdaganat, nyírok mirigydaganat, limfóma, ciszták, cukorbetegség, ízületi gyulladások, bronchitisz, hajhullás, az optimális testsúly fenntartása.
A zöld búzafűlével végzett terápia már negyven éve sikeresen veszi fel a harcot modern civilizációnk egyre súlyosabb betegségeivel. A kezelés befejezése után az emberek nem csak arról számolnak be, hogy meggyógyultak, hanem, hogy visszakapták életerejüket mintha újjászülettek volna.
Mivel a zöld búzafű fehérje- és enzimtartalma igen magas, ezért gyorsan bomlik, ami miatt szobahőmérsékleten nem tárolható. Egyetlen módja a megőrzésének a fagyasztás (az anyatej esetében is így van). Szállítani is így lehet, hűtővel, mélyfagyasztásban.
Nagyon jó eredményeket mutat például hormonterápiák, kemoterápiák, sugárterápia kiegészítő kezeléseként. Csökkenti az említett terápiák kellemetlen mellékhatásait, erősíti az immunrendszert és javítja a vérképet.
Ez a készítmény az HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer kritériumai szerint készül.

Hogyan használjuk a zöld búzafűlevet?

Attól függ mi a célunk a használatával.  Ha nem pusztán immunerősítésre szeretné használni, hanem terápiás céllal, akkor forduljon bizalommal a forgalmazójához. Dr. Anna Wigmore szerint, aki a zöld búzafűlé feltalálója, a zöld búzafűlé nagyon gazdag vitaminokban és áldásos hatással bír minden élő szervezetre, idősre és fiatalra egyaránt ebben a mai szennyezett környezetben.

Hogyan olvasszuk fel a kockákat?

Kötelező jelleggel reggel fogyasszuk, üres gyomorra, kávé, tea, cigaretta konzumálása előtt, és külön felhívjuk a figyelmüket arra, hogy még vizet se fogyasszanak. Egy vagy több kockát üvegpohárban vizzel feloldunk. (Szénsavmentes ásványvízzel vagy desztillált gyógyszertári vízzel.)

A csapvíz használata a benne található klór miatt tilos. Naponta egy-hat kocka búzafűlét fogyaszthatunk.

Szünet tartása a jégkockák és a reggeli fogyasztása között. Szigorúan tartsuk be a táblázatban leírtakat.

Jégkocka A szünet ideje
1 jégkocka 30 perc
2 jégkocka 1 óra
3 jégkocka 1 óra és 30 perc
4 jégkocka 2 óra
5 jégkocka 2 óra és 30 perc
6 jégkocka 3 óra

Egy műanyag kanállal állandó kevergetéssel kb egy perc alatt felolvad, azonnal igyuk meg. Ha folyadékot annyira hidegnek érezzük, hogy nem tudjuk meginni, felmelegíthetjük, de csak a testhőmérsékletünkkel megegyező hőfokig. A zöld búzafű kockát tartalmazó poharat egy másik, maximum 40 Celsius fokos vizet tartalmazó pohárba merítjük, amíg a megfelelő hőmérsékletet eléri, lassú kevergetés mellett. A lé nem lehet ennél melegebb, csak annyira langyosítsuk, hogy meg tudjuk inni.
A folyamat 2 percig tart. A lé amit fél órán belül nem iszunk meg jelentősen veszít az értékén, és szinte hiábavaló meginni. Miután megittuk a folyadékot nem szabad semmit fogyasztanunk, a gyomornak időt kell adnunk, hogy az enzimek, vitaminok és ásványok fel tudjanak szívódni a szervezetünkben és a véráramunkban. Minden kocka búzafű után fél órára van szükség. Ez azt jelenti, hogy pl. 3 kocka = 1,5 óra szünet. Ezután kezdődhet a nap, ehetünk, ihatunk.
Az első néhány napban émelygést, a széklet puhulását észlelhetjük. Nem ajánlott 3 évnél fiatalabb gyermekeknek adni.
A termék nem tartalmaz glutént. A folyadékot a búza speciális fajtájából, a tönkölybúzából, annak is a fiatal hajtásaiból és csírájából, hidegen sajtolva állítjuk elő. A kockákat hidegen kell tartani, mélyfagyasztásban, legalább -18 Celsius fokon. Ha kiolvad, már nem érdemes újra lefagyasztani.
Minden felmerülő kérdéssel forduljon a forgalmazóhoz.

A HATÁS ELSŐ JELEI
Először az idegrendszerünkre hat, majd fizikailag érezzük magunkat erősebbnek, végül a vitalitásunk nő meg. Az első 3-4 napban beinduló tisztulással kezd az idegrendszerünk megnyugodni. Az immunrendszer erősödésének első jeleit különbözően érzékeljük, de általában 9-10 napon belül érezhetőek az első jelek. A zöld búzafűlé száz százalékban természetes, nem tartalmaz semmiféle adalékot (cukor, tartósítószer, színezék…).  Felnőtteknek és 3 éves kortól gyermekeknek is ajánlott. Használata során nem észleltek semmilyen káros mellékhatást.

KI NEM FOGYASZTHATJA A ZÖLD BÚZAFŰLEVET?
Azok a személyek, akiknél allergiát okoz a búza, nem használhatják a zöld búzafűlevet, illetve azok a betegek, akiknél az immunrendszer túlműködése okoz gondot, ki kell kérniük kezelőorvosuk tanácsát.Nem ajánlott 3 év alatti gyermekek esetében.

MELLÉKHATÁSOK
Az első néhány napban, a gyomor és béltraktus tisztulása miatt enyhén zöldes lehet a székletünk

Call Now Button