Zeleni sok od žita + Ω3

Zeleni sok od žita + Ω3 je kombinacija koja u potpunosti objedinjuje sva pozitivna dejstva soka od žita na naš organizam i sva blagotvorna dejstva Ω3 masnih kiselina.

U Zelenom soku od žita su vitamini, enzimi, minerali, mikroelementi i aminokiseline savršeno izbalansirani te ih ljudski organizam lako prepoznaje, a njegovi sastojci se sa lakoćom i u potrebnoj meri apsorbuju u krvotok gde ispoljavaju svoja pozitivna dejstva.

Sve što je bitno znati o Zelenom soku od žita
Šta je Zeleni sok od žita?
Šta sadrži?
Za čega je dobar?
Kako utiče na organizam?
Zbog čega je značajno podrobnije se upoznati sa ovom, od davnina poznatom, vitaminskom bombom od žita? Na ova i mnoga druga pitanja ćete ovde naći odgovore.

Ω3 kiseline

Ω3 nezasićene masti deluju pozitivno na ljudski organizam, smanjuju nivo triglicerida u krvi, puls, krvni pritisak i zakrčenje vena. Reguliše holesterol u krvi i time smanjuje rizik od srčanih oboljenja, od životnog su značaja za metabolizam, utiču na rad ćelija, ugrađuju se u ćelijsku membranu, čine je elastičnom i tako potpomažu zdravo funkcionisanje svih organa. Kod trudnica utiče na pravilan rast i razvoj ploda, smanjuje rizik od prevremenog porođaja.

Upotreba Zelenog soka od žita+ Ω3

Količina upotrebe zavisi od namene, ukoliko ga ne koristite za opšte jačanje imuniteta za preporučenu količinu se obratite svom prodavcu.

Odmrzavanje zamrznutog proizvoda

Zamrznuta kockica Voda Vreme
1 zamrznuta kockica 50 ml voda 30 minuti
2 zamrznuta kockica 100 ml voda 60 minuti
3 zamrznuta kockica 150 ml voda 90 minuti
4 zamrznuta kockica 200 ml voda 120 minuti
5 zamrznuta kockica 250 ml voda 150 minuti
6 zamrznuta kockica 300 ml voda 180 minuti

Ovaj proizvod je obavezno piti ujutro na prazan stomak, pre kafe, cigerete i dr., čak ni vodu ne piti pre njega. Zamrznutu kockicu/ kockice staviti u staklenu čašu i preliti sa negaziranom mineralnom vodom ili destilovanom vodom za piće. Upotreba vode sa gradskog vodovoda je zabranjena jer sadrži hlor. Uz stalno mešanje plastičnom kašikom zamrznuti sok će se odmrznuti za minutu, i potrebno ga je što pre popiti. Ukoliko je ovako pripremljen sok suviše hladan za vaše grlo jedini način da ga smlačite, ali samo do temperature da ga možete popiti je sledeći: potrebna vam je jedna posuda sa mlakom vodom, NE TOPLIJOM OD TEMPERATURE TELA, dakle maximalno 40 C°, u koju ćete smestiti staklenu čašu i uz neprestalno mešanje grejati. Povremeno probati i smlačiti samo do temperature da ga možete konzumirati i odmah sve popiti. Ceo proces će vam oduzeti najviše dva minuta. Trideset minuta nakon odmrzavanja neiskorišten sok se ne sme upotrebiti. Nakon konzumiranja od 1-3h ne sme se ništa jesti, piti, pušiti, čak ni voda, jer je toliko vremena potrebno da se korisne supstance apsorbuju u naš krvotok.

Nuspojave

U prva 3-4 dana može da se javi blaga proliv, kao posledica čišćenja želudca i probavnog trakta od toksina.

Dodaci

Ne sadrži nikakve dodatke, konzervanse niti šećer.

Ko ne može da koristi zamrznuti Zeleni sok od žita+ Ω3?

Bolesnici čiji je imuni sistem preaktivan treba da se konsultuju sa svojim lekarom. Osobe osetljive na žito. Nije preporučljivo za decu mlađu od tri godine.

Prvi znaci dejstva

Nakon prva 3-4 dana čišćenja organizma polako počinje da smiruje nervni sistem. Prvi simptomi jačanja imuniteta su individualni, ali se najčešće osete posle 9-10 dana. Prvo deluje na nervni sistem, a zatim jača fizičku snagu i daje životnu energiju.

Ovaj proizvod je proizveden po HACCP standardu