Contact us

100% Prirodni proizvodi! Zeleni sok od žita
Blog

ZAŠTO JE ZELENI SOK OD SPELTE SPECIJALAN IZVOR HRANLJIVIH MATERIJA?

Zeleni sok od spelte je skup prirodnih vitamina, minerala, enzima, antioksidanasa, hlorofila i, pošto se koristi samo sok, lako je svarljiv te je delotvoran i u ishrani ljudi koji imaju problema u digestivnom traktu .
En u svojoj knjizi govori o svim hranljivim materijama i njihovim vrednostima istraživanim u Hipokratovom zdravstvenom institutu. Ovaj napitak sadrži balans prirodnih VITAMINA potrebnih našem organizmu koje telo može iskoristiti u potpunosti. U više istraživanja se spominje da je zeleni sok od spelte dobar izvor vitamina A i C. Pored toga bogat je i vitaminima E,F,K,B,D. Zbog količine ENZIMa koje sadrži dr En Vigmor ovu biljku je nazvala “rudnikom enzima” .Sadrži 90 različitih MINERALa i MIKROELEMENATA i ogroman je izvor PROTEINa, sadrži sve ESENCIJALNE AMINOKISELINE. Jedan od glavnih sastojaka je HLOROFIL koji, osim što Zelenom soku od spelte daje boju, daje našem telu velike količine kiseonika i stvara baznu sredinu.I zbog toga ga nazivaju tečnim kiseonikom.
Svaka od njenih sastojaka ima dobrovojni uticanj na naš organizam. Zeleni sok od žita vredi koristiti i zbog svog osvežavajućeg i podmlađujućeg dejstva.

Leave your thought

Call Now Button