Contact us

100% Prirodni proizvodi! Zeleni sok od žita

A zöld kaporlé erősíti az immunrendszert, a klorofillnak köszönhetően csökkenti a gyulladásokat,  segít az álmatlanság leküzdésében, gyógyítja az ínygyulladást, orvos felügyelete mellett stabilizálja a vércukorszintet, (azok a betegek akik gyógyszert szednek a magas vércukorszintjük miatt, csak orvosi utasításra csökkenthetik vagy hagyhatják abba a hagyományos gyógyszer szedését), potencianövelő a férfiaknál.

Mi az előnye a zöld kaporlé kockáknak az otthon sajtolt levekkel szemben?

A zöld kaporlé csak biotermesztésű kaporból készíthető. Amennyiben vegyszerekkel kezelt kaporból sajtolják, nem csak a vitaminok, az enzimek és az ásványi anyagok aránya lesz kisebb a levében, de a véráramba a mérgek is bejutnak. Ez drasztikusan csökkenti a zöld kaporlé hatékonyságát. A mi termékeink termesztése, gyártása és csomagolása higiénikus körülmények között zajlik. A másik előny, hogy nálunk külön erre a célra gyártott présekkel végezzük a sajtolást, amelyek csökkentik a rostok számát és több vitamint, enzimet és ásványi anyagot tartalmaz a kipréselt lé. A leveket alacsony fordulaton működő présekkel készítjük, mert magas fordulatnál sérülnének az aktív hatóanyagok. A termékeink készítésekor a legmesszebbmenőkig betartjuk a HACCP-s szabályokat. A termesztéstől a préselésig minden szakaszt szigorúan ellenőrzünk, hogy biztosak legyünk benne, hogy nem tartalmaz semmiféle mikroorganizmust, baktériumot vagy más, betegséget kiváltó anyagot.

A zöld kaporlé magas enzim és fehérjetartalma miatt alig pár óra alatt bomlik le. Ezzel elveszíti hatását, színét, klorofillkoncentrációját és emiatt nem lehet szobahőmérsékleten tárolni. Az egyetlen megfelelő tárolási mód a mélyfagyasztás (az anyatej is egyedül így tárolható). Ebből következik, hogy a kész termék fagyasztott állapotban kerül forgalomba. Ahhoz, hogy folyékony állapotban lehessen forgalomba hozni, különféle adalékokkal kellene keverni (tartósítószer, stb.) amitől elveszítené gyógyhatását. Kizárólag fagyasztva tárolható és szállítható.

Az egyszer felolvasztott kaporlét nem lehet és nincs értelme újra fagyasztani, mert az olvadás után gyorsan oxidálódik és jelentősen veszít tápértékén.

Ez a termék a HACCP szabályozásának megfelelően készült.

Adalékok:

A zöld kaporlé nem tartalmaz semmiféle adalékot (cukor, tartósítószer, színezék, stb.). A termék 100%-ban természetes.

Kinek nem ajánlott a zöld kaporlé fogyasztása?

Azok az egyének akik allergiásak a kaporra vagy valamelyik alkotóelemére nem kellene, hogy fogyasszák. Azok a betegek akik a vércukorszintjük csökkentése érdekében isszák, nem csökkenthetik a gyógyszeradagjukat, csak az orvosuk utasítására.

MELLÉKHATÁSOK

Nem ismertek.

Hogyan használjuk a zöld kaporlét?

ÉTKEZÉS KÖZBEN VEGYÜK BE. Egy jégkockát olvasszunk fel fél deciliter joghurtban vagy vízben, és az étkezéssel egyidőben igyuk meg. A maximális mennyiség három jégkocka naponta, a nap más-más szakában, a főétkezések közben bevéve. Nem ajánlott egyszerre két adagot bevenni, mert hirtelen csökkentheti a vércukorszintet. A napi mennyiség is attól függ, hogy mekkora a vércukorszintünk.

Call Now Button