Contact us

100% Prirodni proizvodi! Zeleni sok od žita

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK A TERMÉKEINKKEL KAPCSOLATBAN

1. Honnan tudhatjuk, hogy a megvásárolt termékek valóban a Német családtól származnak?
Csomagolásaink zárjeggyel, és a termékkel kapcsolatos nyilatkozatunkkal ellátottak. A leírásban szerepel minden fontos adat: a gyártó, a terméket kivizsgáló és jóváhagyó intézet neve, összetétel, mennyiség, szavatossági idő, stb. A leírásnak megfelelő termék biztonságos. Az általunk gyártott zöld búzafűlé az egyetlen minőségi és eredeti termék, amely rendelkezik minden szükséges engedéllyel és ajánlással. Palicson készül a „Német Zöldlevek ” (Zeleni Sokovi NEMET) szigorúan ellenőrzött műhelyeiben.
Használhatják-e kisgyerekek a zöld búzafűlevet?
A terméket nyugodtan fogyaszthatják a gyerekek 3 éves kor fölött. A készítmény többféle klinikai vizsgálaton van túl, és fogyaszthatják egészséges és beteg emberek egyaránt, a koruknak és állapotuknak előírt mennyiségben használhatják. A termék leírásában megtalálnak minden erre vonatkozó utasítást.
A zöld búzafűlé és a tönkölybúzalé ugyanaz?
Az a búzafajta, amelyből a zöld búzafűlé készül, valóban egyik fajtája a tönkölybúzának, de a terméknek sok más elvárásnak is meg kell felelnie, mint a gyártás, a tárolás és használat, mert a nem megfelelően kezelt készítmény sokat veszít gyógyhatásából.
Hogyan tároljuk a zöld búzafűlét?
A zöld búzafűlevet és valamennyi termékünket az eredeti csomagolásában, fagyasztott állapotban tároljuk, és csak használat előtt olvasszuk fel, és csak annyit, amennyi abban a pillanatban szükséges.
A zöld búzafűlé adagolása?
Az adagolás attól függ, mi a célunk a fogyasztásával. Erről a gyártóval illetve orvosával beszélhet, akik tudni fogják, hogy az adott terápiában milyen mennyiségre van szüksége.
Mit tartalmaz egy doboz Zöld Búzafűlé?
Minden termékünk az eredeti csomagolásban 36 fagyasztott jégkockát tartalmaz. Emellet tartalmazza a használati utasítást, a gyártás időpontjával, a gyártóval és az ellenőrzést végző hatóság engedélyével. A termékek eredeti és egyedi csomagolásban vannak, amelyet zárjeggyel védtünk le az esetleges, hamis és nem engedélyezett termékekkel való visszaéléssel szemben.
Hogyan történik a termék kézbesítése?
A termékek sajátosságai miatt a kézbesítés és a szállítás is az eredetinél eltérő módon történik. Mivel a termékeket mélyfagyasztásban tároljuk, a szállítása is hűtőben kell, hogy történjen, különös gondot fordítva arra, hogy ne olvadjon ki, mert akkor jelentősen veszít gyógyhatásából.
Hol vásárolhatjuk meg a zöld búzafűlevet?
A termékeket megvásárolhatják palicsi központunkban, meg rendelhető az ismert telefonszámokon, illetve üzleteinkben is kapható. Mivel a tárolás -20 Celsius fokon történik, vásárláskor az elszállításról ennek megfelelően kell gondoskodni.
Call Now Button