Contact us

100% Prirodni proizvodi! Zeleni sok od žita

ADATVÉDELMI POLITIKA

Német Zöldbúza – utolsó módosítás 2015.08.01.

А zelenisokodzita.rs oldal nagyon komolyan veszi vásárlói adatainak védelmét. Mivel többféle adatot kérünk vásárlóinktól, szeretnénk, ha átlátnák azt a rendszert, amiben ezeket az adatokat rögzítjük, tároljuk és felhasználjuk.

  • ADATOK BEGYŰJTÉSE

A zelenisokodzita.rs oldal megtekintésekor semmilyen adat rögzítésére nem kerül sor, viszont online rendelés esetén elengedhetetlen, hogy megrendelőinktől begyűjtsük a szükséges adatokat annak érdekében, hogy minél minőségesebb szolgáltatást tudjunk nyújtani. Megrendeléskor szükségünk lehet néhány személyes információra, mint például név, vezetéknév, lakcím, telefonszám vagy e-mail cím.  Mindezek megadása természetesen önkéntes alapon történik.

  • AZ ADATOK FELHASZNÁLÁSA

A vásárlóinktól begyűjtött minden adatot azért rögzítünk, hogy minőséges szolgáltatást nyújthassunk Önöknek, illetve, hogy célba juttathassuk a megrendelt termékeket. Ezenkívül, ha kedves vásárlóink megadják e-mail címüket, vagy ha ezt már korábban megtették, értesítéseket és információkat is küldhetünk nekik hírlevél formájában. Az Önök telefonszámát vagy e-mail címét nem továbbítjuk üzleti partnereinknek, sem pedig  bármely más harmadik félnek.

  • A ZELENISOKODZITA.RS OLDAL ADATVÉDELMI POLITIKÁJÁNAK VÁLTOZTATÁSA

Minden változtatásról, amely az oldal adatvédelmi politikáját érinti, értesítjük megrendelőinket az oldalon, hogy a nekik biztosított adatvédelem teljes mértékben átlátható legyen mindenki számára.

Call Now Button